Saturday, 29 September 2012

AZIZAN SALAHKAN MQA, DEMI JAGA NAMA JAMILSinar Harian 28 Sept : Azizan salahkan MQA. seolah-olah MQA tak reti buat kerja. Bapak Dekan yang tak hantar ke MQA yang tak reti ?, Jamil bohong Azizan lalu Azizan jadi pak turut demi menjaga kekasihnya , Jamil
Azizan dilihat tidak dapat mengawal emosi kerana sakitnya lantas menyalahkan pihak Kementerian khususnya pihak MQA kerana menyatakan Jamil sudah menghantar dokumen tetapi pihak MQA buat kerja sampai sangkut sana , sangkut sini. 

Dua-dua Azizan bohong .

Pertama Azizan bohong kata dokumen MQA telah dihantar tetapi sebaliknya tak hantar pun. Baru hantar selepas isu ini meletup di media.Lihat dan baca post di dalam blog sebelum ini.

Kedua Azizan sanggup menyalahkan MQA seolah-olah kerja tak efisyen atau MQA tak reti buat kerja , tendang sana, tendang sini. Azizan dia tak tahu yang dia nak kena tendang dah.

Memang standardlah cara Azizan jawab PC untuk lepaskan diri. Tambah lagi hanya kerana Jamil Azizan sanggup salahkan dan tuduh MQA dengan etika kerja yang tak berqualiti.