Monday, 15 October 2012

LEBIHAN BUKU KONVO KE 14 MELEBIHI 1000 NASKAH : PEMBAZIRAN WANG RAKYAT DAN PELAJAR,

Masih ada baki lagi 1000 naskah buku konvo 14 yang tidak digunakan walaupun masa Romily Mayat buat Hari Mental buku tu diagih-agih tapi masih banyak lagi yang tinggal.   Buku konvo ke 14 ni siapa yang urus erkk? Mestilah yangada title Mr dan Madam !!

Ituu la kalau tak pandai jangan tunjuk pandai , akhirnya protokol  Istana Negara tak bagi persembah kepada Tuanku Canselor pun sebabnya banyak kesilapan-kesilapan yang tak sepatutnya berlaku bagi sebuah IPT yang dah berpengalaman konvo 14 kali..

Sepatutnya buku ni yang dah ada softcopy d syarikat percetakan, menjadi lebih murah tapi harganya tetap RM18 senaskah, Mr  tempah 2500 naskahkan?  Pastu pulak macamana boleh diluluskan payment walaupun tak dak 3 sebutharga .

Dah la tu ! bayar pulak rekabentuk konsep yang langsung tak islamic kepada Insan Maya dan syarikat percetakan, mana ada prosuder 2 pihak boleh claim benda yang sama?

Sepatutnya kita dah tahu KUIN memang sangat tak ada duit, janganlah belanja melebihi kemampuan. Nak menunjuk-nunjuk tak baik la wahaiu Jamil. Jamil kena kontrol kakitangan , Jika gagal, letak saja jawatan.