Thursday, 7 March 2013

PENTAS BERSIH 2.0 DI SUNGAI LIMAU DAPAT SAMBUTAN LUAR BIASA

Kawasan lapang sekolah dipenuhi oleh penonton
8 Mac - Sambutan penduduk Sungai limau dalam BERSIH KUIN 2.0 (gelombnag Putih 06/2013) sangat luar biasa apabila kebanyakan masyarakat turun untuk mendengar sendiri penjelasan isu KUIN yang sebenar di Pondok Pak Ya malam semalam . Jumlah hadirin  yang sangat ramai berbanding Pentas Bersih  minggu lalu.

Semua warna biru dan hijau berkumpul
Majlis yang dipengerusikan oleh Super Moderator En Asri Abdul itu di buat secra  terbuka untuk memastikan orang ramai mendapat maklumat KUIN dengan betul dan tepat berdasarkan fakta dan bukti sekaligus menafikan tohmahan Azizan yang mendakwa ia adalah isu politik. Azizan tuduh politik kerana dia sedar kesilapan besarnya dang pentadbiran KUIN.

Bersedia untuk menggempur JAZAN
Dalam majlis tersebut dua orang panel menyampaikan hujjah iaitu Us Baihaki Hasan dan Us Aski Ibrahim. Kedua-duanya adalah pegawai kanan KUIN yang banyak terlibat dengan projek-projek mega KUIN. Turut kelihatan di dalam majlis tersebut ialah ahli PAS , UMNO dan yang tidak berparti. Juga kelihatan sebahagian saudar Azizan, YB dari PAS, orangh kuat UMNO dan PAS. Pihak gerakan BERSIH KUIN amat bangga dengan sambutan dari pelbagai lapisan dan idea politik yang mahu mendengar isu sebenar KUIN.
Sebahagian wartawan
Kakitangan BERSIH KUIN menaasihatkan mana-mana parti politik tidak mengambil kesempatan kakitangan dalam isu politik. Oleh itu kakitangan KUIN hanya akan berceramah dengan menggunakan platfom PENTAS BERSIH KUIN sahaja dan tidak akan terlibat dengan pentas politik lain terutama apabila tibanya PRU 13 kelak
Us Aski bongkar JAZAN


Melimpahi dari luar 4 buah khemah yang disediakan


 Lagi gambar di bawahPentas BERSIH KUIN 2.0 dalam Pondok Pak Ya


Us Baihakhi memulaka Pentas

Sidang Media sejurus Pentas Bersih 2.0

Dihujani soalan dari wartawan

Bersatu untuk gempur JAZAN